sâmbătă, 19 mai 2012

PROIECTELE MELE

1.ORGANIZAREA unei ZONE COMERCIALE STRADALE SĂPTĂMÂNALE, pe str. REPUBLICII [intersecţia REPUBLICII – OCINEI (ELDIV) până la intersecţia REPUBLICII - VICTORIEI (COLŢ FARMACIE)];

2. CONSTRUIREA unui SENS GIRATORIU la intersecţia străzilor REPUBLICII,  OCINEI (ELDIV);

3. REÎNTREGIREA PARCULUI BRÂNCOVEANU şi SISTEMATIZAREA ACESTUIA (după modelul Parcului Cişmigiu);

4. AMENAJAREA pe ,,GROAPĂ,, a unui LAC de AGREMENT (bărci, hidrobiciclete, pescuit sportiv) şi a unei TERASE (alimentaţie publică, discotecă în aer liber);

5. ORGANIZAREA unei SERATE DANSANTE (BALUL BREZEI), LECŢII de AEROBIC şi de DANS, activitate ce se va desfăşura SĂPTĂMÂNAL (în weekend) în incinta Sălii de Sport  "VIRGIL DUDĂU"; 

6. AMENAJARE ZONĂ de AGREMENT, TURISM şi SPORT,  pe strada Armoniei, prin exploatarea unei suprafeţe de 10 hectare din terenul Liceului Militar Dimitrie Cantemir (amenajarea lacurilor în vederea pescuitului sportiv, zona de picnic, înfiinţarea unei mini grădini zoologice şi a unui columbodrom)

7. Înfiinţarea unui DEPARTAMENT JOCURI şi CONCURSURI.

8 comentarii:

  1. Doamne daca ar fi asa ar veni toata lumea la Breaza! Imi place d-le Mihalache, chiar ca-mi place ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Trei sferturi din Breaza nu are canalizare si voi veniti doar cu proiecte de agrement :)) , sens giratoriu?!? asta lipsea !
    sunteti niste specii la fel de rupte de realitate ca si elevii de-a cls a 12-a de anu trecut in fata Bac-ului.

    RăspundețiȘtergere
  3. i mi place !!!!multi ne dorim asa cv ptr breaza....si chiar nu suntem specii rupte de realitate:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt ,,anonim-canalizare''. Cred ca esti unul dintre indivizii constipati care vad viata numai munca si iar munca! Daca vor copiii tai sa se distreze le spui ca nu ai canalizare, daca vor la mare le spui ca nu, intai sa ia BAC-ul (cu toate ca ei au doar 14-15 ani). Nu stim sa ne traim viata dragule! Mie imi plac proiectele si clar va spun; vreau sa ma distrez! NU sunt femeie robot!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi cam de vis Breaza! Am tot discuatt cu prietenele mele despre aceste proiecte si suntem increzatoare ca poate fi asa dar oare va fi ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca mai important este sa avem apa curata la robinet ( nu ce avem acum !) si alte lucruri DE BAZA ( asistenta sanitara, strazi asfaltate, firme si cetateni ce platesc taxe la Breaza, etc) si apoi celelalte "proiecte usoare" , ca mai sus, vin pe langa, cu siguranta.

    Incepeti va rog cu lucruri de bun simt, ce nu exista si apoi altele se vor dezvolta.

    PS Cred ca fiecare proiect ar trebui sa aiba langa titlu si sursele de finantare, bazate pe o strategie locala (exista?) ;daca acestea nu sunt, raman numai vise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe lucruri importante in viata! Trebuie insa avut in vedere ca totul se face in echipa. Noi ne-am structurat campania pe o serie de proiecte din domeniile anuntate a fi abordate de catre echipa (educatie, cultura, sanatate, sport, turism, spatii verzi). Nu avem pretentia de a avea solutii pentru toata problematica orasului. Cei care insa cred ca sunt importante (pentru ei si familiile lor) proiectele noastre ne vor vota! Va multumesc pentru punctul dvs. de vedere.

      Ștergere
  7. De ce ocolesc turistii Breaza? De ce nu gasim modalitati de a-i distra si de fapt, de ce nu gasim si pentru noi astfel de activitati?

    RăspundețiȘtergere